Uygulamalarımız

invisalign

MÜKEMMEL GÜLÜŞ İÇİN ŞEFFAF YOL

Hiçbir şey kalpten gelen gerçek bir gülüş kadar önemli değildir. İş hayatınızda ya da sosyal hayatınızda, çekici bir gülüşe sahip olmak sizi daha mutlu ve rahat kılar ve iyi bir izlenim bırakmanızı sağlar.

Eğer gülüşünüzü iyileştirmenin kendinize daha çok güvenmenizi sağlayacağını düşünüyorsanız, Invisalign sizin için uygun olabilir. Invisalign sistemi ile, her zaman istediğiniz gülüşe sahip olabilirsiniz, üstelik geleneksel sabit braketler olmadan.

Görünüşünüzü değiştirecek bir gülümseme için hazırsanız, cevap Invisalign. Etrafta çok seçenek

olmasına rağmen, hiçbir tedavi Invisalign kadar rahatça işe yarar değildir.

Invisalign günlük hayatınıza müdahale etmeden gülüşünüzü değiştirmenin en iyi yoludur.

Invisalign tedavisi herhangi bir yakınma veya sıkıntı vermeksizin, basit ve kolayca günlük hayatınızın bir parçası olur. Metal teller veya braketler yoktur, bu nedenle ağız yaralanmarı için endişelenmeye gerek olmaz, alignerların kullanımı çok rahattır ve yerken, içerken, dişlerinizi fırçalarken, diş ipi kullanırken kolaylıkla çıkartılabilirler.

Invisalign tedavisi tedavi için uygun olup olmadığınızı belirleyecek doktorunuza yapacağınız ziyaret ile başlar.

Eğer Invisalign sizin için uygunsa, doktorunuz, ulaşılmak istenen sonuçlar ışığında bir tedavi planı hazırlar. Dental kayıtlarınız, doktorunuzun tedavi planı ile birlikte Align Technology’e gönderilir. Dişlerinizin Invisalign tedavisi öncesinde, sırasında ve sonrasında sanal 3 boyutlu sunumunu görebilir, böylece tedavi bitiminde gülüşünüzün nasıl olacağını görebilirsiniz.

Doktorunuz ile birlikte tedavi planına karar verdikten sonra, biz, sadece size özel bir seri aligner üretiriz. Serideki her bir aligner diğerinden biraz farklıdır, dişlerinizi istenilen pozisyona doğru yavaş yavaş hareket ettirirler. Seride bir sonraki alignera geçmeden önce herbir aligneri iki hafta kullanırsınız.

Tedavi süresi sizin gereksinimlerinize göre değişiklik gösterir, ancak ortalama Invisalign tedavisi dokuz ile on sekiz ay arası değişir. Tedaviniz sırasında doktorunuzu düzenli olarak ziyaret etmelisiniz ta ki tedaviniz bitene kadar.

Uygulamalar Menü
Son Haberler
©2016 - Özel Adana Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi